Book & E-book Thesis 서울과학기술대학교 석/박사 학위논문 일반대학원 일반대학원 > 식품공학과 국내/외 타대학 학위논문 DB 안내 일반대학원 > 식품공학과 Characterization and fabrication of core/shell particles with lecithin and pluronic Feb 2024 이지효 (2024) 서울과학기술대학교 일반대학원 Effect of probiotics, Weissella cibaria CMS1, on immune response and oral microbiome: A randomized, double-blind, placebo-controlled, parallel Study Aug 2023 박민주 (2023) 서울과학기술대학교 일반대학원 Studies on the In Situ Electrical Conductivity Freshness Evaluation Technique and Retort Processing Conditions of Vegetable Products to Produce the High Quality Shelf Stable Home Meal Replacement (HMR) Foods Aug 2023 유승수 (2023) 서울과학기술대학교 일반대학원 과일 껍질을 첨가한 콤부차의 발효 중 이화학적 특성 Feb 2023 이태연 (2023) 서울과학기술대학교 일반대학원 Enhanced antimicrobial activity of ClyRD, a novel chimeric endolysin from Clostridium perfringens phages Feb 2023 김제나 (2023) 서울과학기술대학교 일반대학원 식품 중 함유된 Thaumatin에 대한 HPLC-UVD 분석법 개발 및 밸리데이션 Feb 2023 박현주 (2023) 서울과학기술대학교 일반대학원 인체적용시험을 통한 잣 잎 (Pinus koraiensis) 주정 추출물의 식후 지단백질 개선 효과 및 안전성 평가 연구 Feb 2023 박태권 (2023) 서울과학기술대학교 일반대학원 Fabrication of whey protein isolate-pectin nanoparticles by thermal treatment: Effect of dynamic high-pressure treatment Feb 2023 임소현 (2023) 서울과학기술대학교 일반대학원 HPLC-DAD 및 LC-MS/MS를 이용한 강황 내 합성 착색제의 검출법 밸리데이션 및 측정불확도 추정 Feb 2023 양효진 (2023) 서울과학기술대학교 일반대학원 Fermentation and Quality Characteristics of Low-Malt Beer with Nurungji Feb 2023 용지은 (2023) 서울과학기술대학교 일반대학원